Geschiedenis

Mijn naam is Johan Sluyter en ben sinds 1998 zelfstandig ondernemer in het meest kleurvolle beroep, namelijk in het "schildersvak" als huisschilder. Ik werk zowel in de particuliere als in de bedrijvensector.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik werk dan ook voornamelijk met hoge kwaliteits- en bekende merkproducten. Naast wand- en plafondafwerking Ún onderhoudswerken, geef ik ook kleuradviezen Ún ben ik ook gespecialiseerd in monumentale panden. Dit laatste heb ik vooral te danken aan het feit dat de familie Sluyter een echte schildersfamilie is. Van generatie op generatie heb ik uit eerste hand dit vak geleerd van de Úchte meesterschilders.

In de loop der jaren heb ik het lidmaatschap verkregen van een "Erkend leerbedrijf"; een organisatie die de kwaliteit van het vakmanschap wil garanderen en stimuleren (combinatie van werk en scholing). Ik ben ook aangesloten bij "A&O Services", wat een bepaalde mate van kwaliteit en betrouwbaarheid voor mijn klanten garandeert.

Ik ben sinds mijn 16e jaar al bedrijvig in het schildersvak. Na een aantal jaartjes uit het vak, ben ik inmiddels nu alweer 15 jaar professioneel actief in deze branche. En waar ik hopelijk nog heel lang in verder mag werken en mooie projecten mag realiseren.

Bezoek ook onze
www.allureverfshop.nl

gratis advies & levering
van verfproducten
in een straal van 10 km
van 's-Hertogenbosch    - John Jansen Webdesign -